Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Prylbloggen

Årets julklapp är…

Varje år när det börjar vankas jul och doften av pepparkakor och lussebullar ligger tung, väljer Handelns Utredningsinstitut HUI, vilken produkt de tror kommer bli säsongens julklapp. Den första Årets Julklapp som de utsåg 1988 var bakmaskinen. Andra exempel är wokpannan 1990, mobiltelefonen 1994, internetpaket 1996, kokboken 2002, plattteven 2004 och den färdigpackade matkassen 2011…

Och i år är alltså elcykeln den produkt som man baserat på köptrenden under den senaste tiden, tror på kommer köpas i parti och minut. Kan mycket väl vara så. Prylbloggen besökte eCar i förra veckan och även om sektionen med elcyklar inte var jättestor, så fanns alla viktiga spelare på plats. Förutom folket som ställde ut elektrifierade tvåhjulingar som såg ut som en Hayabusa, så gillade vi framförallt elcyklarna från Rose och svenska Hillkiller. Två stabila val om du letar elektrifierad transport på två hjul.

Annons

ROSE-XTRA-WATT-3-DAMEN-KOMFORT-CARBON-DRIVE_01

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.