Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Prylbloggen

Cannondale fetar till sitt SE-sortiment

För några veckor sedan dök den upp på Cannondale:s hemsida. SuperX Force 1 SE. Med breda WTB-fälgar och däck och kittad med 1x från SRAM modell Force och en kassett full av lätta växlar, så är den ett utmärkt verktyg för att upptäcka såväl asfaltsbelagda som grustäckta vägar.

cannondale-superx-se

 

Annons

Nu har CAADX 105 SE gjort sin orangea storebror sällskap. Cykeln är baserad på en aluminiumram till skillnad från SuperX som har ett chassi av kolfiber. Andra skillnader är en komponentgrupp från Shimano och vad som ser ut att vara mekaniska skivbromsar. Cykeln fanns upplagd på Cannondales hemsida i morse, men verkar nu ha tagits ned. Ett misstag eller en variant som enbart kommer att finnas till salu på den amerikanska marknaden? Stay tuned…

Screenshot_20170707-072707_zpszyetgetl

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.