Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Prylbloggen

Customlackad OPEN

RTP. Ready to paint kallas varianten av OPEN UPPER som levereras omålad – färdig att lackeras hursom den framtida ägaren vill. DE senaste månaderna har vi sett många olika OPEN:s på deras Instagram-flöde och det anmärkningsvärda är hur stiliga de allra flesta tar sig ut. Faktum är att de många gånger slår högre, hårdare och häftigare än OPEN:s egna färgkombinationer. Eller ja, det skulle vara deras samarbete med Yeti och lånet av den firmans klassiska turkosa kulör som får habil verkshöjd.

PB hade egentligen tänkt att skriva om en annan Open, men denna slog an så pass rakt på att blått får bli färgen för denna påskafton:

Skärmavbild 2018-04-08 kl. 10.42.40

Annons

Ramen är lackad av en tysk firma som heter ETOE med mannen Martin Grey bakom spakarna. De saluför också en intressant ram vid namn Lightweight Urgestalt med handpålagd lack som extra dragplåster. Namnet? Klein Gatorfade. Respekt:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=thHVIZzU248&w=560&h=315]

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.