Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Prylbloggen

Dags för mässa för customcyklar

North American Handmade Bicycle Show – NAHBS – är inne på sitt 14:e år redan. Mässan arrangerades för första gången 2005 av custombyggaren Don Walker och har sedan dess tagit plats som en naturlig mötesplats för tillverkare, ramknåpare, rambyggare, rampysslare, prylmakare, cykelintresserade och alla andra som är det minsta intresserade av vår sport på mer än ett flyktigt sätt.

Skärmavbild 2018-02-16 kl. 12.20.29

Och nu är det alltså dags igen. På fredag öppnar mässan upp och i år går den av stapeln i Hartford i Connecticut som är den tredje minsta delstaten sett till ytan i USA. Förbered dig på att se det allra mest vackra, utmanande, intrikata och cutting edge på två hjul under de närmsta tre dagarna som showen löper över. Själv kommer jag kika efter landsvägscyklar med aptit på o-asfalterade underlag…

Nedan en kort film från förra årets mässa:

[vimeo 195351486 w=640 h=360]
<p><a href=”https://vimeo.com/195351486″>North American Handmade Bicycle Show (NAHBS)</a> from <a href=”https://vimeo.com/nahbs”>NAHBS</a> on <a href=”https://vimeo.com”>Vimeo</a>.</p>

Annons

Och förra årets Best In Show från Peacock Groove:

Skärmavbild 2018-02-16 kl. 12.44.18

Läs mer om NAHBS här

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.