Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Prylbloggen

En inblick

Schweizaren Nino Schurter har tillhört den yppersta toppen i elitklungan inom mountainbike. Det har fullkomligen regnat regnbågströjor och OS-medaljer över mannen under det senaste decenniet och man kan ställa sig frågan – hur gör han? Hur gör man för att nå toppen och behålla hungern på mer, när det bara kan gå utför? Den här filmen ämnar ge svar på dessa frågor. Vad N1no tävlar på? En Scott Spark RC. Ett väldigt vässat verktyg för vansklig världscup, vanlig vardags- och virrigt och vrångt weekend-hoja.

hfg-movie-image-1-1-1600x900-255340_original_1

Och så filmen…

https://www.redbull.tv/video/AP-1UUUW6KZ91W11/a-mountain-bikers-hunt-for-glory

Annons

Avsätt 26 minuter.

 

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.