Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Prylbloggen

Eurobike Media Days

Vi är på plats i Kirchberg, Österrike för att täcka Eurobike Media Days – en branschtillställning där några av de största tillverkarna låter oss murvlar kika närmare på nästa års hetaste hojar. Scott, Marin, Cannondale, Rose och andra har slagit upp sina tält och fyllt dem med kaffe, kaka och nya cyklar.

Bland annat ser vi fram emot att prova Scott:s uppdaterade XC-raket Spark, titta närmare på RockyMountain:s nya marathon-racer Element, kolla in Marin:s senaste grusvägscyklar och mycket annat. Rose har exemplevis rykande heta nyheter och Shimano har kallat till en hemlighetsfull presskonferens där de tänker dra skynket av något jag och fotograf-Tobias har försökt klura ut utan framgång: är det en ny DuraAce-grupp med vevarmar i kolfiber och trådlösa, elektriska växlar? Eller något annat som ett vässat el-cykelkoncept? STEPS 2? Imorgon kör vi, häng med då.

7A438119-C7C3-4A3E-B8CA-DEE378DD2CC0_zpsjclporox

Fotograf-Tobias studerar kartan över Kirchberg och Kitzbuhel i Tyrolen, Österrike.

Annons

 

 

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.