Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Prylbloggen

Fatbike + elektriskt stängsel = roligt

Är det här det roligaste klippet på YouTube just nu? Ett glatt gäng som är ute och trampar på de brittiska öarna. De ska ta sig över ett stängsel. Mitt i upptäcker ägaren av sagda fatbike att stängslet är elektriskt förande och ger starka stötar. Och släpper hojen så den trasslar in sig. Och nu har de en riktig soppa att reda ut. För allt är blött och elektricitet gillar som bekant blötan – till och med de gigantiska gummidäcken är ledande då de är våta. Resultatet är det här ung årets hittills roligaste video, redaktionen skrattade så vi grät… Så också fåren som det elektriska stängslet skulle hålla inhägnade i första början…

 

Annons

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=eUL56vrK75I&w=640&h=360]

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.