Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Prylbloggen

Fejdad 3T Strada

Vroomens 3T Strada var en av förra årets mest uppseendeväckande landsväscyklar i kategorin “New Road”. Kanske till och med den mest uppseendeväckande av dem alla. Hur så? Strada bakade samman fyra olika koncept i en och samma cykel:

Aero. Skivbromsar. Transmission med enbart ett främre kedjehjul (och utan möjlighet att montera en framväxel). Och med plats för däck med human bredd – 25 millisar från Continental som på 3T Fundi-hjulen sväller ut till lite mer än så. Skönt. Cykeln är därför som måttbeställd till flerdagars-racet Haute Route och 3T har därför pysslat ihop en modell med unik färgsättning för detta lopp. Och såhär ser den ut, toppversionen Team med trevliga THM-delar:

3T Strada Team

Pris? Inklusive anmälningsavgift till Haute Route Ventoux eller Alpe d´Huez och tre nätter på eventhotellet: 7800 euro.

En aningen mindre dyr (billig?) modell finns också: 3T Strada Pro med aluminiumhjul:

Annons
3T Strada Pro

Pris? 5000 euro minus de tre hotellnätterna.

Läs mer om Haute Route här

Läs mer om 3T här 

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.