Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Prylbloggen

Giant för 2018

Giant har tagit ett blad ur Formel 1:s PR-bok och skickat ut ett gäng foton på cyklarna som deras sponsrade atleter kommer göra kampanj på för säsongen -18. Vi låter bilderna tala för sig själva:

Jesse Thomas and Kyle Klinger - Action Jesse Thomas and Kyle Klinger - Action Jesse Thomas and Kyle Klinger - Action Jesse Thomas and Kyle Klinger - Action Jesse Thomas and Kyle Klinger - Action Jesse Thomas and Kyle Klinger - Action Jesse Thomas and Kyle Klinger - Action

Teamets XC-stjärna Carl Decker kommer köra på denna Anthem:

Jesse Thomas and Kyle Klinger - Action Jesse Thomas and Kyle Klinger - Action Jesse Thomas and Kyle Klinger - Action

 

Annons

Rae Morrissons val av vapen för att demolera stig och motstånd:

Jesse Thomas and Kyle Klinger - Action Jesse Thomas and Kyle Klinger - Action Jesse Thomas and Kyle Klinger - Action

 

Läs mer på Giants svenska hemsida, kolla särskilt in TCX som PB har ett särskilt gott öga till

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.