Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Prylbloggen

GoPro Karma släppt

Så har GoPro lanserat den senaste generationen av sin hjältekamera – Hero5. Den är nu uppe i version fem och producerar en skarpare och bättre bild på alla sätt än någonsin tidigare. Så långt Moore:s lag. Som vanligt vill vi drista oss att säga.

Skärmavbild 2016-09-20 kl. 21.54.31

Det som fick oss att sätta morgonkaffet i halsen – lite i alla fall – är att GP också sjösatt en egen drönare utrustad med kamera. En liten helikopter med fyra propellrar som manövreras från en kontroll som ser ut att höra hemma med din Xbox eller Playstation. Flygtiden uppges till 20 minuter för en timmas laddning. Är detta framtiden? Döm själva.

Annons

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=huAzmDfQPZA&w=640&h=360]

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.