Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Prylbloggen

Handtag från AbsoluteBlack

AbsoluteBlack är kanske mest kända för sina ovala kedjehjul, men de tillverkar faktiskt andra produkter också. Nav till exempel:

absoluteblack_black_diamond_hubs_3

Ovan ett framnav och nedan ett kassettnav. Naven kommer vanligtvis svarta, men kan specialbeställas i den här röda nyansen.

absoluteblack_black_diamond_hubs_4

Men det som fick PB att titta närmare var dessa handtag tillverkade av silikon. Bredd 130 millimeter. Diameter monterade på styret 33 millimeter. Vikt? 70 gram jämfört med konkurrenterna som ligger och hovrar runt 50. AB säger att silikonhandtagen må väga en gnutta mer, men att det kommer att betala sig genom en överlägsen livslängd. Okej.

Annons

absoluteblack_silicone_dual_density_mtb_grips_1 absoluteblack_silicone_dual_density_mtb_grips_2 absoluteblack_silicone_dual_density_mtb_grips_3

Stiliga säger vi på CYP. När vi ändå skriver om AbsoluteBlack kan vi inte låta bli att klämma upp en bild på deras core-produkt:

Skärmavbild 2018-03-28 kl. 20.34.13

Läs mer om alla ovanstående produkter på AbsoluteBlack:s hemsida

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.