Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Prylbloggen

Intervju med CEO:n på Ibis

Hans Heim är en cykelnestor som jobbat med flera stora företag i Staterna. På Pinkbike finns det en intressant intervju med Heim, där Richard Cunningham – själv en galjonsfigur på den amerikanska cykelscenen – ställer många mångfacetterade och lodande frågor om bland annat Ibis första produkt sedan Heim och Chuck Ibis själv (Scot Nicol) tog tillbaka kontrollen av Nicols företag. Vilken hoj är det? Mojo. En hoj designad av Roxy Lo och som vi vill drista oss till numera är en modern klassiker:

p5pb15610220

Mojo var förresten en cykel som konstruktionsmässigt var ett samarbete mellan Ibis och ingenjörskonsulten IDE: görlsen och boysen på Ibis stod för huvudtriangeln, IDE för baktriangeln. Läs mer på deras hemsida här om projektet…

Annons

Preppa en kopp java, lås dörren och bara läs en timma

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.