Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Prylbloggen

Intervju med nye rekordhållaren

Adam Hansen som yrkescyklar för Lotto-Soudal – också hem för André ´Gorillan´ Greipel – har i och med starten i den 101:a Corsa Rosa, rullat ut på sin 20:er raka Grand Tour-start. En bedrift som kommer att stå sig i många, många år. Mannen själv är en enigmatisk figur med fingrarna i många burkar. Hansen snickrar sina egna skor, cykelskor alltså, skor som Vacchi och Ontsnapping kallade för sockiplast häromdan under Girot:s första etapp/prolog/ITT. Och det är väl typ så de ser ut:

Skärmavbild 2018-05-06 kl. 11.04.04

I intervjun snuddar man vid att australiensaren arbetat som programmerare och varit inblandad i konstruktionen av mjukvaran som Lotto-Soudal brukar. Vidare investerar karln i fastigheter i Tjeckien där han också bor tillsammans med en grön Lamborghini och två Ferrari. Förutom att han numera också säljer cykelkläder under namnet Hanseeno.

9177342_orig

Många strängar på sin gura, i sanning.

Annons

Läs intervjun här 

Besök mannens hemsida här

Bonus: lättklädda foton på då- och nutida cyklister: Hansen med sina bilar som Mr December och Jens ´Shut Up Legs´ Voigt som Mr Februari… You have been warned

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.