Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Prylbloggen

Lance Armstrong gör Touren

Så blev det juli. Ergo, det är dags för Tre Veckor i Frankrike igen. I linje med årets största cykelhändelse (förutom att P. Sagan ska bli pappa)- så har branschjätten Specialized lanserat en ny version av Tarmac, iteration sex – SL6. Branschkollegan Trek ger igen med att sänka vikten på den redan lätt-lätta Emonda till ynka 650 gram. Branschgiganten (pun intended…) Giant har en färsk version av sin aeroracer Propel på plats för Le Tour, nu utrustad med skivbromsar.

Print

En annan Tour-(ö)kändis är han som vann sju gånger på raken, men numera är persona non grata. Vi pratar naturligtvis om Lance Armstrong. LA är ständigt aktuell av många olika skäl. På senaste tid har han dragit igång ett podcast-projekt där han intervjuar om samtidigheter. Men i alla fall. Nu när Touren har startat med en prolog i Düsseldorf så kommer Armstrong kommentera varje etapp i en show kallad Stages. Tillsammans med JB Hager kommer de diskutera dagens etapp, sett från Lance Armstrongs synvinkel och kryddad med hans erfarenhet kring Tourens fina och fula sidor…

Annons

Skärmavbild 2017-07-01 kl. 20.00.58

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.