Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Prylbloggen

LVMH köper Pinarello?

Rapporter i italiensk media säger att konglomeratet LVMH sägs vara redo att köpa cykeltillverkaren Pinarello. Skälen bakom sägs vara att LVMH vill bredda sin portfölj mot rekreation och motion. Frågan vi främst ställer oss är om vi nästa säsong kommer att få se Team Sky klädda från topp till tå i Dior bärandes väskor från Louis Vuitton?

imgres

Konglomeratet LVMH. Under deras paraply finns merparten av världens mest kända märken i kategorin lyx. 

 

Annons

Skärmavbild 2016-10-18 kl. 13.50.23

Pinarello Dogma F8 Disc. Kanske heter den snart Dior Dogma? #skoj Läs mer om det legendariska cykelmärket här

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.