Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Prylbloggen

Nytt svenskt klädmärke

Sigr heter det är nyanlända klädmärket med säte i Umeå, Västerbottens län. På programmet finns en stadig line-up med kläder som inte skäms för sig vare sig i funktion eller estetik och det är lite så plaggen är tänkta att fungera enligt folket på Sigr.

Brallorna PB fastnade för är dessa raka, rena chinos med praktiska velo-detaljer: reflexerna på insidan av byxbenen är en smart och säkerhetsmässig klok finess. Riksväg 99 heter dem och finns i storlekar från 29 upp till 38. Byxorna är skurna för att inte hämma ett drivande rundttramp och tyget stretchar så pass att de inte sitter åt. Vare sig på Pinarellon eller pinnstolen på kafet med koffein-mättat startbränsle i näven. Det bästa? Priset ligger på överkomliga 599 kronor. Finns i svart och för bägge könen.

Sigr-2018-chinos-web

Reflexerna på insidan av byxbenen med diskret Sigr-logga:Sigr-2018-chinos-detail-web

Skärmavbild 2018-04-08 kl. 10.32.50

Trevlig läder-patch

Annons

Skärmavbild 2018-04-08 kl. 10.32.37

Och så Sigr:s piece de resistance… ett recept för den godaste koppen kaffe:

Skärmavbild 2018-04-08 kl. 10.32.58

Läs mer på Sigr:s hemsida

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.