Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Prylbloggen

Q&A med respekterade rambyggare

Det trevliga och tankeväckande med digitala kommunikationsnätverk, är att så länge strömmen flyter genom ledningar, routrar och servrar och Knappen inte har vridits om till läge off, så finns allt kvar där ute i oceanerna av ettnollor. Under fredagskvällens loja skvalp-surfande med det ursprungliga målet att göra research om en annorlunda variant av landsvägs-/allvägs-cykel som Prylbloggen mentalt har byggt ihop (mer om det i ett kommande inlägg), ramlade vi över ett riktigt litet guldfynd i ett bortglömt hörn av internet.

En driftig individ som drev blogg runt mitten av det förra decenniet, fyrade av 40 frågor till allehanda rambyggare. Det intressanta är att i stort sett allihopa fortfarande har svetsen tänd. I sken av det och gentemot kontexten av att cykel aldrig tidigare har åtnjutit ett sådant gott renommé och demografisk tvärtrend genom alla kulturella och socioekonomiska lager i samhället, så blir det än mer aptitretande att läsa – ibland långa, ibland korthuggna – svar från Sacha White (Vanilla/Speedvagen), Richard Sachs (RS), Tom Kellogg (Spectrum), Mark Nobilette (Nobilette), Carl Strong (Strong) och mannen som en gång födde cykeln som av några kallas Monstercross – Matt Chester.

Annons

Läs, lär och fyll kunskapsförråden med info alla med det mest flyktiga cykelintresse bör kunna.

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.