Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Prylbloggen

Renodlad 700-OPEN

Det ter sig nästan som att alla de där nymodiga multi-underlags-hojarna levereras från fabrik med RoadPlus-hjul och däck installerade. Eller så är det bara på alla OPEN och 3T som Prylbloggen tittat närmare på genom åren…

Därför var det en trevlig överraskning att få OPEN:s nyhetsbrev i brevlådan, där de drar lite extra för den här toppmodellen: U.P.P.E.R kittad med en veritabel lavin av tyska premiumprylar MCFK. Bland annat de 3.5 centimeter djupa fälgarna – i storlek 700c och försedda med gummiringar av dimension 28 millimeters bredd. Så rätt – så brett – så lätt:

gbi

Annons

Kolfiber allt; vikt? Sex och ett halvt. Framtiden är här.

I Sverige finns OPEN hos CykelCity. Likaså 3T som är en sorts systermärke, då OPEN-mannen Gerard Vroomen är mästerhjärnan bakom båda firmornas cyklar…

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.