Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Prylbloggen

Rulla med en rockstjärna

Nu på lördag den 23:e september kommer artisten Daniel Adams-Ray att köra ett gig på Strandvägen 1 i Stockholm. Som uppvärmning kommer han att ta en cykelsväng i samarbete med Canyon mellan 16.00 och 17.00. Måste man då ha en Canyon för att få tillåtelse att dyka upp? Naturligtvis inte. Afterbike kommer att genomföras och alla – oavsett märke på sin hoj – är välkomna.

Canyon:

“Nu på lördag spelar Daniel Adams-Ray på Strandvägen 1. Som uppladdning inför kvällens gig kommer Daniel tillsammans med oss på Canyon Sverige att ta en tur på cykeln vid 16.00. Alla är välkomna oavsett cykel men vi kommer köra landsvägscyklar. Efteråt käkar vi lite nötter, snackar skit och dricker någon öl på Strandvägen 1.

Häng på och rulla med oss!”

21752196_10155473125696352_5739500669912613118_n

På detta följer naturligt en rad frågor:

Vem är Daniel Adams-Ray?

Annons

Var köper man enklast en Canyon?

Hur blir vädret på lördag?

Vilken Canyon är Prylbloggens favorit? (dessutom på rea nu)

Var hittar man mer information om eventet?

Jag vill veta mer om Daniels spelning! 

 

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.