Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Prylbloggen

Team Skys Pinarello Dogma F8

Team Sky tog ju hem årets upplaga av Tour de France. Igen. Och Chris Froome vann. Igen. Och cykeln de genomförde sin kampanj på? Pinarello. Igen. Faktum är att Team Sky och den italienska cykeltillverkaren har skrivit på för ytterligare fyra år av samarbete.

På Bikeradar finns ett test av den TdF-vinnande cykeln som får mycket goda vitsord…

Annons

När vi ändå är inne på ämnet Team Sky, så har de också en intressant artikel om stallets kock av världskaliber, Henrik Orre. Mycket läsvärt om man hellre vill ligga i hängmattan och slappa framför att svettas i solen…

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.