Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Prylbloggen

Veckans gravelhoj

Trek:s Domane-serie är rättmätigt populär. Med IsoSpeed-teknik vid styr- och sadelrör är Domane väldigt bekväm bekantskap. Matcha det med Trek:s OCLV-kolfiber (Optimum Compaction – Low Void) för styrka och lätthet, moderna hydrauliska skivbromsar och drivlina modell Two-by från solida branschjätten Shimano och deras stadiga grupp 105 och resultatet blir Domane SL5 Gravel. Cykeln har fästen för skärmar vilket är en vettig försäkring för rena byxor. Det är en bra finess som vi gillar. En del tillverkare rationaliserar bort fästena – så icke Trek. Cykeln är skodd med Schwalbe:s multidäck G-One i 35 millimeters bredd.

Skärmavbild 2017-11-19 kl. 23.41.37

Skärmavbild 2017-11-19 kl. 23.49.43

Läs mer på Trek:s hemsida

Annons

Själv fastnade Prylbloggen för CX-modellen Trek Boone 7 Disc 2018…

Skärmavbild 2017-11-19 kl. 23.51.26

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.