Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Prylbloggen

Veckans gravelhoj – Specialized S-Works Roubaix

Ja, det kunde ju inte blivit någon annan cykel som hamnar i spotlight en dag som denna. Peter Sagan stod emot tryck, stress, press och konkurrenter och nådde velodromen i Roubaix först av alla. Tävlingen heter naturligtvis Paris-Roubaix och är ett av de största monumenten under vårsäsongen. Kullerstenar, komocka, lera, regn, damm och allmänt j-vligt är en ytterst enkel beskrivning av detta legendariska race. Och cykeln som tog Sagan till seger? Specialized S-Works Roubaix. Låt gå att stora S specialtillverkade en variant med vanliga fälgbromsar – Shimano DuraAce R9100 – för Peter.

För alla oss andra finns denna förgyllda raring att införskaffa, förslagsvis hos Specialized Concept Store i Hammarby Sjöstad i Stockholm.

Annons
Specialized S-Works Roubaix Di2 Sagan Edition
Specialized S-Works Roubaix Di2 Sagan Collection

 

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.