Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Prylbloggen

Vinternattens starkaste

Tyska Lupine tillverkar strålkastare av den allra högsta rang, nivå och kvalitet. Deras Betty har sedan många år legat i det absoluta toppskiktet av cykelbelysning. Årets Betty RX 7/14 pumpar upp lumen-talet till runda 5000 jämnt. Klicka er över till specifikations-sidan för strålkastaren för att se en intressant jämförelse mellan de olika lägena. Från 0.3 watt upp till 45 watt och groteska 380 meters ljuskägla… Pris i Sverige? Runt 9000 kronor.

1850_Betty_Stirnlampe-1 Akkufamilie_11-3

Betty_LED_blau-5

Annons

767_Peppi_Bracelet_Blue-2

 

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.